Yasak Elma 32. bölüm izle! Yıldız'ın yeni planı ne? Yasak Elma 33.bölüm fragmanı izle

Yasak Elma 32.bölüm izle! FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Halit geçmişi hatırlatacak bir hediye ve notu Alihan'a gönderiyor.Yıldız ortaya çıkan tüm gizli şeylerin Ender'in planı olduğunu öğrenmesinden sonra karşı hamleye geçiyor.Zeynep ise ablasının yaptıklarından dolayı ondan utanıyor.Peki Yasak Elma 32. bölüm izle! Son bölüm full HD izle! Yıldız'ın yeni planı ne? Yasak Elma 33.bölüm fragmanı izlemek için detaylar...

Yasak Elma 32.bölüm izle! Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 32. yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek.Yeni bölümde planların ortaya çıkmasıyla yeni planlar yeni savaşlar ortaya çıkıyor.Alihan geçmişten gelen anıların gün yüzüne çıkmasıyla Halit'e olan nefretinin daha artmasına neden oluyor.Yıldız yaptığı herşeyin aslında Ender'in planı olduğunu öğrenmesi üzerine karşı hamleye geçiyor ve intikamını çok kötü alıyor. Zeynep ablasından utanıyor ve bunu ona söylüyor.Peki Yasak Elma 32. bölüm izle! Son bölüm full HD izle! Yıldız'ın yeni planı ne? Yasak Elma 33.bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

YASAK ELMA 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep, Alihan'ı hiç beklemediği şekilde yaralıyor. Zeynep bunca olaydan sonra onu korumayacağını söylüyor. Alihan ise yanıldığını söyleyerek Zeynep'in onu bile bile ateşe atacağını tahmin edemediğini söylüyor.

Erim babasının arabasını alıp arkadaşları ile dışarı çıkıyor. Yolda dikkatsizliği yüzünden birine çarpıyor. Arkadaşları arabadan inerek kaçıyorlar.

YASAK ELMA 32.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

HALİT'TEN YILDIZ'A: BURADA NE İŞİN VAR?

Yıldız, Kemal'e gidiyor ama zamanlaması o kadar yanlış ki. Bir de yolda giderken Halit'e mesaj atıyor. Kapıya dayandığı sırada Kemal, Zehra ile nikah masasında. Kemal, Yıldız'dan ümidini kestiği için Zehra'ya evlenme teklif ediyor. Aslında amacı Yıldız'dan intikam almak. Yıldız Kemal'in evinde Halit'in soruları ile karşılanıyor. Yıldız, Halit' takip ettiğini söylüyor. Bir de ‘nasıl bana haber vermezsin' diyerek hesap soruyor. Yıldız, Halit'in yazdığı mesajı okumadığını anlayınca hemen telefonundan siliyor. Zehra ‘evet' diyor. Tam sıra Kemal'e gelmişken Erim arıyor. ‘Ben birini öldürdüm' diyen Erim, Kemal'i nikah masasından kurtarıyor. Halit şok içinde hemen Erim'in yanına gidiyor.

Yasak Elma 32. bölüm izle! Yıldız'ın yeni planı ne? Yasak Elma 33.bölüm fragmanı izle

 ZEYNEP, DÜNDAR'I ATLATIYOR

Zeynep söz verdiği için Dündar ile evine gitmek için yola çıkıyor. Ama Zeynep yolda Dündar'ı atlatmaya çalışıyor. Dündar, Zeynep'i öve öve bitiremiyor. Zeynep fırsatını bulup, kaçmayı başarıyor.

ENDER, ERİM'İN KAZA YAPTIĞINI ÖĞRENİYOR

Halit, Erim'in yanına gidiyor. Erim ‘kadın öldü' diyerek ağlıyor. Kemal olayın detaylarını öğrenmeye çalışıyor. Kemal onu olay yerine götürmek istiyor. Zor olsa da ikna ediyorlar. O sırada Lila, Erim'in kaza yaptığını öğrenince Alihan'a haber veriyor. Alihan da hemen Ender'e gidiyor. Ender, Erim'n başına gelenleri duyunca eli ayağı titriyor.

ERİM KURTULAMIYOR

Halit, olay yerinde bir şey görünmediğini anlayınca emniyete gidiyor. Oğlunun suçunu temizlemek için arabayı başkasının kullandığını söyleyeceğini anlatıyor. Ayrıca kadının ölmediği sadece kolunun kırıldığı ortaya çıkıyor. Halit, Erim'in kaza ile ilgisinin olmadığına dair bir plan yapıyor. Ancak Ender bağıra çağıra emniyete girince Erim cezadan kurtulamıyor. Erim'in ifadesi alınıyor. Ender ile Halit bir kez daha birbirine giriyor. Ender velayet davası açacağını söylüyor. Alihan da ona destek çıkıyor. Halit ile Ender zıtlaşıyorlar.

ALİHAN, EMİR'E GÜÇ VERİYOR

Alihan bir oda ayarlıyor. Ender oğlu ile dertleşecek vakit buluyor. Kendini affettirmeye çalışıyor. Erim ‘her şey sizin yüzünüzden oldu' diyerek isyan ediyor. Alihan Erim'le konuşmak istediğini söylüyor. Erim de isteyince Ender odadan çıkıyor. Alihan Erim'e güç veren bir konuşma yapıyor. Annesini paylaşmak zorunda olmanın yıpratıcı olduğunu ama üstesinden gelebileceğini söylüyor. Alihan krizi fırsata çevirmesini ve iyi bir aile kurarak o hataları yapmamayı tercih etmemesini söylüyor.

HALİT KEMAL'İ TAKİP ETTİRİYOR

Halit Kemal'den şüphelendiği için adamlarından birini Kemal'in peşine takıyor. Kemal de Yıldız ile buluşuyor. Zehra ile olan evlilik kararı yüzünden tartışan Yıldız ile Kemal, Halit'in adamları tarafından görüntüleniyor.

YASAK ELMA 23.BÖLÜM

Alihan’ın uçağının kaybolması herkesi, en çok da Zeynep’i perişan eder. Bütün umutların tükenmesi artık an meselesidir. Zeynep Alihan’ın olmadığı bir hayatı nasıl yaşayacağını düşünür. Yıldız ise Halit’e oynadığı oyunun gerçek çıkmasının şaşkınlığını üstünden kolayca atar ve gücün artık kendisinde olduğunu herkese göstermeye çalışır.

YASAK ELMA 21.BÖLÜM

Yasak Elma'da Zeynep ile Alihan nihayet barıştı ve mutluluklarının keyfini çıkarıyorlar. Ender ise Halit'i Yıldız'dan ayırma planını hızlandırdı. Evinde uyurken çekilen fotoğraflarını Yıldız'a gönderen Ender'in planı beklenmedik şekilde sonlandı. Yıldız'ın hamile olduğu ortaya çıktı.

YASAK ELMA 20.BÖLÜM

Zeynep, Hira ve Alihan’ı birlikte görmenin üzüntüsünü çekerken, Alihan’ı iş yerinde görmenin verdiği sıkıntıları da yaşıyordur. Hira’nın Alihan’ın odasını habersizce karıştırması sonucu ortaya çıkan yanlış anlama, Zeynep ve Alihan ilişkisini başka bir yere taşıyacaktır. Yıldız ise Halit ve Kemal arasında kalmıştır. Duyguları ve mantığı arasında bir karar vermek zorundadır.

YASAK ELMA 19. BÖLÜM

Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.

YASAK ELMA 18. BÖLÜM

Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar. Zeynep düştüğü durumdan dolayı kendini suçlu hisseder. Artık bir karar vermesi gerektiğinin farkındadır. Ender, Halit’i geri kazandığına emindir. Defne, Halit tarafından önemsenmemesinin hırsını yaşayarak son hamlesini yapar ve Yıldız’ı Halit’in gözünde bitirir.

KADROYA KATILAN YENİ OYUNCULAR

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ dizisine Yeliz Şar konuk olurken, Sarpcan Köroğlu kadroya dahil oldu.

Defne (Yeliz Şar), Ender’le (Şevval Sam) yakın arkadaşken Halit’le (Talat Bulut) sevgili olmuş, ve yıllar sonra karşılaştığında, tekrar duyguları harekete geçmiş güzel ve varlıklı bir kadındır.

Kemal (Sarpcan Köroğlu) ise Yıldız’ın (Eda Ece) en büyük aşkı ve bir gün evli kaldığı kocasıdır. Yıllar sonra Yıldız’ın karşısına çıkma sebebi hem ondan intikam almak, hem de ne kadar güçlü olduğunu göstermektir.

ŞEVVAL SAM KİMDİR?

Şevval Sam,11 Kasım 1973, İstanbul, Türk oyuncu ve müzisyen. Sanatçı Leman Sam'ın kızıdır.

İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı.

1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu.

Sanatçı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı, çeşitli sinema film ve dizilerde rol aldı.

Diskografi

Sek (2006)
Istanbul's Secrets (2007)
Karadeniz (2008)
Has Arabesk (2010)
II Tek (2012)
Tango (2012)
Toprak Kokusu (2015)
Nanninom (2016)

Filmografi

Kara Kutu (TV dizisi) 2015
Martılar ve İstanbul (2002)
Yaşamın Kıyısında (2006)
Siyah Beyaz (2010)

Eda Ece kimdir?

Eda Ece, 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak doğmuştur. Tam adı Eda Ece Uzunalioğlu'dur. Lise eğitimini Şişli Terakki Lisesinde tamamlayan Ece, yüksek eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü üzerinde tamamlamıştır.
Üniversite eğitimini bitirdikten sonra Sanat Tarihi üzerine ders aldı ve bir galeride çalışmaya başladı. Ayrıca okul yıllarında tiyatro kollarına üye olan ve oyunlarda görev alan Eda Ece, bir gün oynamış olduğu bir tiyatro oyununda menajerTümay Özokur'un dikkati çekerek oyunculuk teklifleri almıştır.
2011 - 2014 yılları arasında "Pis Yedili" adlı dizide Eda Ece, Günçiçek Seymen (Cimbom) karakterini canlandırırken Ayşegül Aldinç, Turan Özdemir, Asuman Dabak, İlkay Akdağlı, Hazal Şenel, Melis Babadağ, Burak Alkaş, Halil Babürile birlikte oynadı.

2013 yılında "Beni Böyle Sev" adlı dizide Zeynep Çamcı, Alper Saldıran,Burcu Biricik, Selen Uçer, Altan Gördüm, Lale Mansur, Güven Kıraç ile oynadı.

Eda Ece ayrıca 2013 yılında "Kızım İçin" adlı sinema filminde Yetkin Dikincilerve İnci Türkay ile birlikte oldu.

Eda Ece, 2015 yılında başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin'in oynadığı "İlişki Durumu: Karışık" adlı dizide Ceren rolünü oynadı.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - İlişki Durumu: Karışık (Elif) (TV Dizisi)
2015 - Kocan Kadar Konuş (Ceren) (Sinema Filmi)
2013 - Kızım İçin (Tuba) (Sinema Filmi)
2013 - Beni Böyle Sev (Zeyno) (TV Dizisi)
2011 - 2014 - Pis Yedili (Günçiçek Seymen(Cimbom)) (TV Dizisi)
2011 - Adını Feriha Koydum 1.Sezon (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2010 - Mahpeyker Kösem Sultan (Sinema Filmi)
2007 - Bez Bebek (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)
2004 - Aşkın Mucizeleri (TV Dizisi)
2003 - Hayat Bilgisi (Konuk Oyuncu(Sude)) (TV Dizisi)

Yasak Elma 32. bölüm izle! Yıldız'ın yeni planı ne? Yasak Elma 33.bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler canlı izle Fox TV Yasak Elma puhutv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.