Yasak Elma 4. sezon 75. bölüm fragmanı! Yeni bölüm ne zaman başlıyor?

Yasak Elma 4. sezon 75. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor? FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 3. sezon 75. bölüm fragmanında Yıldız'ın Şajika'yı dövdüğü sahne gözlerden kaçmadı.

Yasak Elma dizisinde 4. Sezon 75. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor? FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma için 4. Sezon geri sayımı başladı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 4. Sezon 75. Bölüm fragmanı yayına girdi. Parmaklıklar arkasına düşen Şahika’yı eski düşmanları beklemeye başlıyor. Bu kez köşeye sıkıştığının farkına varan Şahika, Yıldız ile Ender ikilisinin elinden kendisini kurtarabilecek mi? Yasak Elma 4. Sezon ne zaman başlayacak?

YASAK ELMA 75. BÖLÜM

Uzunca bir süre sonra yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yasak Elma, 4. Sezon 75. Bölüm fragmanında Şahika, elinde bavul ile parmaklıkların ardına düşüyor. Ancak onu orada da bekleyen bir de sürpriz bulunuyor. Hapiste onu karşılayan tanıdık sima, Şahika'yı dehşete düşürüyor.

Derginin arkasındaki tanıdık yüz ise Ender’dir. İlahi adaletin tecelli ettiğini vurgulayarak Şahika ile yüzleşen Ender'in ardından Şahika'ya yeni bir şok yaşatan bir isim daha belirir. Bu kişi ise Yıldız’dır. Yaşadıklarının nedeni olan Şahika'yı acımasızca dövmeye başlayan Yıldız'ın neden orada bulunduğu ise takipçiler tarafından merakla bekleniyor.

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 4. Sezon 75. Yeni bölümünün 2020 Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Yasak Elma 4. sezon 75. bölüm fragmanı! Yeni bölüm ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler Yasak Elma Yasak Elma 3. sezon Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yasak elma yeni bölüm yasak elma son bölüm yasak elma 4. sezon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.