Yasak Elma 138. bölüm fragmanı!

Yasak Elma 138. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisinde her bölüm bir başka heyecana neden oluyor. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Yasak Elma 138. yeni bölüm fragmanı...

Yasak Elma 138. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın yer aldığı ve her Pazartesi izlenme rekorları kıran dizinin son bölümü bu akşam ekrana geldi. İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı...

YASAK ELMA 138. BÖLÜM FRAGMANI

Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

Çağatay, Yıldız’ı kazanmak için elinden geleni yaparken, onun geri döneceğine emindir.

Çağatay’ın Yıldız’la barışma çabası Ender’in kulağına gidince, farklı bir hamle yapmak ister. Yıldız, sonunda hayati bir karar verecektir. Yıldız, Doğan’a evet diyecekken, Doğan’ın bazı hareketlerinden rahatsız olarak ikilemde kalır.

Yasak Elma 137. bölüm full izle

Çağatay ise ailesini kurtarmanın ve Yıldız’la barışmanın yollarını arıyordur. Handan’ın gerçek yüzü ve niyeti belli olur.

Yasak Elma 138. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Yasak Elma fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.