Yasak Elma 131. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? "Ender'in Tepesi Atıyor!"

Yasak Elma 131. bölüm fragmanı için bekleyiş sürüyor. Yeni bölümü başlayan Yasak Elma Fox TV ekranlarında bugün izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan Yasak Elma'da yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İşte detaylar...

Yasak Elma 131. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Son bölümde yaşananlar sonrası yeni bölüm daha da merak edildi. Yasak Elma 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Yasak Elma 131. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölü fragmanı yayınlandığında haberimizdeki yerini alacaktır.

Yasak Elma 131. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 130. bölüm izle! Yasak Elma dizisi oyuncuları kimler? Yasak Elma konusu ne?

Yasak Elma Son bölümde neler oldu?

Yasak Elma'nın son bölümünde Kumru'nun hamileliği damga vurdu. Test sonucuyla yıkılan Kumru, soluğu Çağatay'ın yanında alır ve "Artık evlenmek zorundayız" der. Öte yandan Yıldız ve Doğan arasındaki ilişki, yavaş yavaş boyut atlamaya başlayacaktır.

Yasak Elma 131. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? "Ender'in Tepesi Atıyor!" ile ilgili etiketler Yasak Elma fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.