Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı: Yıldız'ın Planı Tuttu Ancak Ender'in Sürprizi Var!

Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı sabırsızlıkla beklenmeye başlandı. Pazartesi akşamlarının değişmez zirvesi dizinin son bölümünde, Yıldız'ın Doğan ile evlenmesi çok konuşuldu. Peki Gelecek hafta ne olacak? İşte Yasak Elma 129. Bölüm fragmanı...

Yasak Elma 129. bölüm fragmanı izlemek isteyenler araştırmalarına hız verdi. Bu akşam ekrana gelen dizinin 128. bölümünde Kumru'nun gelinliğini giyip Çağatay ile evlilik hazırlığında sona gelmesi çok konuşuldu. Bu izdivacı Doğan'a da açıklamanın peşindeyken Yıldız'ın evlenme cüzdanı ile çıkagelmesi olay oldu.

İşte Yasak Elma 129. Bölüm fragmanı...

Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı: Yıldız'ın Planı Tuttu Ancak Ender'in Sürprizi Var!

Yasak Elma Son Bölümde Neler Oldu?

Kumru ve Çağatay'ın oynadığı oyun bir tek Yıldız'ın değil Ömer'in de canını yakmıştır. Yıldız yaşadığı şoku ve ihaneti kabul etmekte zorlanırken, Ömer'den haber alınamaz. Ender ise Arzu'nun peşine düşmesinin cezasını ödeyecektir. Kumru ve Çağatay evlilik hazırlıklarını herkesin gözüne sokmaya çalışırlarken, Ender Doğan'ı etkilemek için bir plan yapar. Yıldız ise Doğan'la birlikte son gülen olmak ve intikamını almak için harekete geçecektir.

Yasak Elma 129. Bölüm Fragmanı: Yıldız'ın Planı Tuttu Ancak Ender'in Sürprizi Var! ile ilgili etiketler Yasak Elma fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.