Yasak Elma 110. bölüm fragmanı

Yasak Elma 110. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 3 Mayıs 2021 Pazartesi akşamı 109. son bölümü Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma bu akşam efsane bir ayrılığa sahne oldu. Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade dizidena yrıldı. Dizinin takipçiler Yasak Elma 110. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Yasak Elma 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fox Tv'de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Şevval Sa, Eda Ece ve Erdal Özyağcılar'ın rol aldığı Yasak Elma dizisinin 109. son bölümü 3 Mayıs akşamı ekrana geldi. Şahika'nın diziden ayrıldığı bölüm sonrası Yasak Elma 110. bölüm fragmanı izlemek için takipçiler Yasak Elma youtube kanallarına akın etti.

Şahika'nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya'dır. Ender, Kaya'ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika'nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız'ın birlik olma vakti gelmiştir.

Yasak Elma 110. bölüm fragmanı

YASAK ELMA 110. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 110. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 110. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.