Yasak Elma 109. bölüm izle

Yasak Elma 109. bölüm full izlenmek için yayında. 3 Mayıs 2021’de FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 109. bölüm tek parça halinde FOX Play’de. Peki, Yasak Elma 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin 109. son bölümünde; Şahika’nın ölümü sonrasında herkes büyük bir şok geçirirken bundan en çok etkilenen de Kaya olmuştur. Ender’de Kaya’ya bu zor gününde destek olmak adına tüm geçmişteki hesapları silerek yanında olmaya başlamıştır.

Hasan Ali’de Şahika’nın ölümünü hisseleri almak için bir fırsat bilerek hemen harekete geçer. Ender ve Yıldız’ın artık tamamen birlik olma zamanı gelmiştir.

Yasak Elma 109. bölüm izle

3 Mayıs Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 109. yeni bölümü FOX Play platformunda izleyenler ile buluştu.

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma’da şok üstüne şok yaşanıyor. Dizinin ilk bölümünden bu yana sevilen karakterlerinden biri olan Şahika’nın sette yaşadığı tartışma sonrasında işine son verildiği iddiaları sosyal medyada büyük bir yankı uyandırmıştı.

Nesrin Cavadzade’nin hayranları yaşanan bu gelişmelere sessiz kalmazken oyuncunun telefonlarını kapattığı ve daha sonrasında da seti terk ettiği anlar ortay çıktı. Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade’nin canlandığı Şahika karakteri konusunda yaşanan bu gelişmelerin yapımın reytinglerine nasıl yansıyacağı ise şimdiden büyük bir merakla beklenmekte.

Yasak Elma 109. bölüm izle - Resim : 2

Ender ile Yıldız arasında yaşanacak yeni olaylara Hasan Ali’nin de dahil olacağı ve bunun birlikte izleyenlerinde geçmişe kısa bir yolculuk yapacağı kaydedildi. Şahika karakterinin diziden çıkarılması sonrasında Eda Ece ile Şevval Sam’ın canlandırdıkları Ender ile Yıldız’ın yani EnYıl işbirliğinin yeniden geri döneceği belirtildi.

YASAK ELMA 109. BÖLÜM İZLE

Yasak Elma 109. bölüm izle ile ilgili etiketler Yasak Elma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.