Yasak Elma 109. bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma 109. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. FOX TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma bu akşam 108. son bölümü ile ekrana geldi. Şahika'nın öleceği iddiası dizinin takipçilerini heyecanlandırsa da ilerleyen bölümlerde neler olacak hep birlikte göreceğiz. Peki Yasak Elma 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Şevval Sam, Erdal Özyağcılar ve Eda Ece'nin rol aldığı Yasak Elma 26 Nisan 2021 Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Peki Yasak Elma 109. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yıldız, Çağatay'ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir oyun oynar ve bu sefer şansı yaver gider.

Ender, Kaya'yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur. Bütün kapılar tek tek Cansu'nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali'nin davetini basar. Elinde silah olan Cansu rastgele ateş eder ve biri ölür. Bir kişiyi öldüren bir kişiyi de yaralayan Cansu'nun akıbeti ne olacak?

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 109. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yasak Elma 109. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 109. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.