Yasak Elma 107. bölüm izle!

Yasak Elma 107. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak foxplay platformunda. 19 Nisan akşamında Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 107. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma 107. bölüm ile 19 Nisan Pazartesi akşamında Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Yasak Elma dizisinin ilk bölümünde; Kaya’nın geri dönmesi, Ender’in bütün gelecek planlarını alt üst etmiştir.

Yasak Elma 107. bölüm izle!

Şahika, Kaya üzerinden Ender’i üzerek yenme derdindeyken, yaşadığı tesadüfler onu Ömer’le bir araya getirir. Yıldız, yalanın ortaya çıkmaması için mecburen Ender’le el sıkışır.

Hasan Ali ve Ender yakınlaşması sonrasında, Ender, Şahika’yı son anda yarı yolda bırakır. Bu da Şahika’nın yeni bir plan yapmasına neden olur. Şahika’nın Ender’den alacağı intikam, eski defterleri açmaktan geçecektir. Yıldız ise annesinin yaptığı büyük bir hatayı kayınvalidesine belli etmeden çözmenin yollarını arar ama kendini daha büyük bir kaosun içinde bulur.

YASAK ELMA 107. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 107. bölüm izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma Yasak Elma 107. bölüm yasak elma son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.