Yasak Elma 107. bölüm fragmanı!

Yasak Elma 107. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 12 Nisan akşamı Fox Tv'de ekrana gelen ve muhteşem anlara sahne olan Yasak Elma 106. son bölümü ile nefes kesti. Şahika'nın mahkeme salonunda yaşadığı anlar yeni bölüme damga vurdu. İzleyenler Yasak Elma 107. bölüm izlemek için harekete geçti.

FOX TV'nin en sevilen dizilerinden olan Yasak Elma 12 Nisan akşamı 106. son bölümü ile ekrana geldi. Şevval Sam, Nesrin Cevadzade ve Eda Ece'nin rol aldığı dizinin her anı nefes kesiyor. Yeni bölümün hemen akabinde Yasak Elma 107. bölüm fragmanını izlemek için harekete geçen dizinin takipçileri yine nefes kesen anlara şahit olacak.

Hasan Ali ve Ender yakınlaşması sonrasında, Ender, Şahika'yı son anda yarı yolda bırakır. Bu da Şahika'nın yeni bir plan yapmasına neden olur.

Mahkemede hakimin Ender'e sorduğu Hasan Ali ile ilişkisinin olup olmadığı sorusuna Ender inkar ile cevap verir. Şahika'nın kendisinden yalancı şahitlik etmesini istediğini söyler.

Mahkeme çıkışı Şahika "İkiniz de hayatınızın hatasını yaptınız" diyerek onları tehdit eder.

YASAK ELMA 108. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yasak Elma 107. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 107. bölüm fragmanı yasak elma yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.