Yasak Elma 106. bölüm izle!

Yasak Elma 106. bölüm full izlenmek için kesintisiz olarak foxplay platformunda. 12 Nisan akşamında FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin 106. son bölüm tek parça linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Başrollerinde Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma dizisi 12 Nisan Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Yasak Elma dizisinin son bölümünde; Hasan Ali ile Ender’in birbirine yakınlaşması Şahika’yı oldukça zor durumda bırakır.

Yasak Elma 106. bölüm izle!

Ender bu durumdan oldukça şüphe duyar. Bunun sonucunda da Şahika kendine başka bir plan ve yol haritası çizmek durumunda kalır. Şahika’nın bu plan doğrultusunda Ender’den almak istediği intikam defterlerini yeniden ortaya çıkacaktır.

Yıldız da annesinin yapmış olduğu bu büyük hatayı kayınvalidesine belli etmeden çözmenin yollarını aramaktadır. Ancak bu durumda kendisini zora sokacağının farkında bile değildir. İşler bir anda ters istikamet üzerinde yol alacaktır.

YASAK ELMA 106. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 106. bölüm izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 106. bölüm yasak elma son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.