Yasak Elma 106. bölüm fragmanı!

Yasak Elma 106. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 5 Nisan 2021 Pazartesi akşamı 105. son bölümü ile FOX TV'de ekrana gelen fenomen dizi Yasak Elma yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Barış Kılıç'ın tekrar diziye dönmesi sonrası yaşanacak gelişmeler neler olacak? Yasak Elma 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu merak ediliyor. Her Pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan ve izleyenlerini 4 sezondur ekrana kilitlemeyi başaran Yasak Elma bu akşam da izleyicisi ile buluştu. Peki Yasak Elma 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yasak Elma 105. bölüm full izle! 5 Nisan 2021 Yasak Elma son bölüm FOX Play  tek parça

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

YASAK ELMA 106. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 106. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler İzmir yasak elma 106. bölüm fragmanı yasak elma yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.