Yasak Elma 103. bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma 103. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 15 Mart akşamı kendi kanalı FOX TV'de yeni son bölümü yayınlanan Yasak Elma yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Şevval Sam ve Eda Ece'nin rol aldığı Yasak Elma 103. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin 5 sezondur devam eden dizisi Yasak Elma 15 Mart Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. Başrollerinde Erdal özyağcılar ve Nesrin Cevadzade'nin rol aldığı Yasak Elma 103. bölüm fragmanı izlemek isteyenler, dizinin son bölümünün hemen ardından araştırılmaya başlandı. Peki Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 103. bölüm fragmanını ait detaylar henüz belli olmadı. Ancak sosyal medya ve internette dizinin izleyenlerinin birçok tahmini var. Buna göre Yıldız ve Çağtay yangından kurtulacaklar ancak Yıldız bu yangından sonra komaya girecek. Yaklaşık 5 yıllık bir zaman atlamasının yaşanacağı dizide Yıldız da bu 5 yıllık koma halinden uyanmış halde olacak.

Yasak Elma 102. bölüm fragmanı izle! FOX TV Yasak Elma yeni bölüm fragmanı izle! Yasak Elma 101. bölüm izle


YASAK ELMA 103. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yasak Elma 103. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 103. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.