Yasak Elma 102. bölüm fragmanı!

Yasak Elma 102. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 8 Mart 2021 Pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Yasak Elma 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 102. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece'nin rol aldığı ve her Pazartesi akşamı yeni bölümü FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 102. bölüm fragmanı izlemek isteyenler, bu akşamda sosyal medya ve internette araştırmalara başladı. Peki, Yasak Elma 102. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YASAK ELMA 102. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hasan Ali, Ender'in konuşması sonrası Mahmut'tan şüphelenmeye başlar ve Mahmut- Şahika ilişkisini çözerek ikisinden de bir seferde kurtulma planı yapar.

Çağatay, Emir ve Caner sayesinde Cansu'dan kurtulmanın çaresini bulur ve bir plan yaparlar. Çağatay her şeyi düzeltecekken, umulmadık bir ziyaret onu alt üst edecektir.

Yasak Elma 102. bölüm fragmanı!

YASAK ELMA 100. BÖLÜM ÖZETİ

Şahika, Hasan Ali'yle evli olmasının tüm avantajlarını kullanmaya başlar ve bu durum Ender'i rahatsız eder. Çağatay, Cansu yüzünden kimin onu tehdit ettiğini araştırırken uzun zamandır sakladığı sırrını açıklamak zorunda kalır.

 

Yasak Elma 102. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 102. bölüm fragmanı yasak elma yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.