Yasak Elma 100. son bölüm izle!

Yasak Elma 100. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 1 Mart 2021 Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanan Yasak Elma 100. son bölüm tek parça foxplay platformunda da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Yasak Elma 100. bölüm izle tek parça halinde foxplay platformunda. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece'nin rol aldığı Yasak Elma son bölüm FOX TV ekranlarında 1 Mart akşamı yayınlandı.

Hafta içi Eda Ece'nin koronavirüse yakalandığı haberleri Yasak Elma izleyenlerini üzerken dizide bu hafta neler olacak?

Hasan Ali, Şahika'yla evlenmiş olmasının şaşkınlığını üstünden atmaya çalışırken, bu evliliğin bitmesi için elinden geleni yapar. Ne var ki Şahika verdiği sözü tutmayacaktır. Cansu, Çağatay ve Yıldız'ın arasını bozmak için uğraşırken beklenmeyen bir ziyaretçi olayların gidişatını değiştirir.

Yasak Elma 100.bölüm full izle! Yasak Elma yeni bölüm fragmanı izle! Yasak Elma Eda Ece neden yok?

YASAK ELMA 100. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yasak Elma 100. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 100. bölüm izle yasak elma 100. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.