Yasak bitti, kuyruk başladı! Saatlerce beklediler

31 büyükşehir ve Zonguldak'taki 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması gece yarısı bitti. Kısıtlamanın kalkmasıyla vatandaşlar, Bayrampaşa sebze ve meyve haline koştu. Hal girişinde uzun kuyruklar oluştu.

Koronavirüs önlemleri kapsamında ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağı gece yarısı itibariyle son buldu.

Yasağın kalkmasıyla birlikte İstanbul Bayrampaşa'da bulunan sebze ve meyve halinin girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Yasak bitti, kuyruk başladı! Saatlerce beklediler

Sebze ve meyve haline gelenlerin oluşturduğu uzun kuyruk bölgedeki trafiği de olumsuz etkiledi. DHA'nın haberine göre; çeşitli yerlerden gelen esnaf ve vatandaşlar, hal girişinde beklemek zorunda kaldı. Oluşan kuyruk havadan görüntülendi.

 Yasak bitti, kuyruk başladı! Saatlerce beklediler - Resim : 2

ATAŞEHİR SEBZE HALİNDE DE BENZER GÖRÜNTÜLER

Sokağa çıkma yasağının kalkmasıyla birlikte Ataşehir sebze ve meyve halinde yoğunluk yaşanırken trafik polisleri yolu açmak zaman zaman uyarı da bulundu.

Yasak bitti, kuyruk başladı! Saatlerce beklediler ile ilgili etiketler Bayrampaşa Koronavirüs Korona meyve sebze sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.