Yasak aşka taraftar da patladı!

Mauro Icardi ile Maxi Lopez arasında yaşanan aşk kavgasına Inter taraftarı da dahil oldu. Taraftarlar kendi oyuncularını Inter'den göndermek istiyor.

Inter'de gündem olan Icardi bu kez taraftar grubuyla sıkıntı yaşamaya başladı. Inter'in taraftar grubu Curva Nord, otobiyografisindeki ifadeleri nedeniyle Arjantinli oyuncu için bir bildiri yayınladı ve kaptanlığı bırakıp gitmesi çağrısı yaptı. Curva Nord, Cagliari maçında Icardi için "Sen adam değilsin. Sen kaptan değilsin. Sen bir b.k değilsin" yazılı bir pankart açtı.

NE DEMİŞTİ?

Icardi kitabında, taraftarların kendisine tepki gösterdiği bir maç sonrasında, soyunma odasında arkadaşlarına "Arjantin'den kiralık katiller getirerek onların işini bitiririm" dediğini yazmıştı.

OLAYLARI BİTMİYOR

Eski takım arkadaşı Maxi Lopez'in eski eşi Wanda Nara ile evlenen Mauro Icardi, otobiyografisinde ilişkilerinin nasıl başladığını anlatmıştı. Bunun yanında Radio 10'un haberine göre Sicilya mafyası, Maxi Lopez'e şok bir teklifte bulundu. İddiaya göre mafya, Lopez'e Mauro Icardi'nin bacaklarını kırmayı teklif etti.

Yasak aşka taraftar da patladı! ile ilgili etiketler Mauro Icardi Maxi Lopez Wanda Nara
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.