Yasak aşk yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldü!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yaylada bıçaklanarak öldürülen şahsın, aşk yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıkarken, cinayetle ilgili aynı aileden 5 kişi tutuklandı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Bozcalı büyük yaylasında İbrahim A. (70) isimli şahıs, bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu. Cinayet olayının aydınlatılması için jandarma dedektifleri JASAT ve istihbaratçıların da içinde bulunduğu 85 kişilik bir ekip kuruldu.

KADININ YASAK AŞKINI, KOCASI ÖLDÜRMÜŞ!

İlk etapta tespit edilen 5 şüpheli Reşadiye İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınarak 4 gün boyunca sorgulandı. Yapılan detaylı araştırma ve sorgulamalar sonucu İbrahim A.'nın yasak aşk yaşadığı A.K'nin kocası Ş.K. (56) tarafından yayladaki evlerinde bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayete yardım ettikleri tespit edilen Ş.K'nin eşi A.K (46) çocukları D.K (22), E.K (19) ile Ö.K (32) isimli şahıslar da çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çamlıbel Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yasak aşk yaşadığı kadının kocası tarafından öldürüldü! ile ilgili etiketler cinayet Yasak Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.