Yasak aşk yaşadığı iddia edilen Nihan Ünsal boşanma aşamasındaki eşi Burak Sergen'e dava açtı

Son olarak Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriyle izleyici karşısında olan oyuncu Burak Sergen'in geçtimiz yıl Haziran ayında hayatını bireleştirdiği kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Nihan Ünsal'ın kendisini Özer Kocer ile aldattığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Sunucu ve menajer Ünsal, son dönemde Sergen'in kendisi hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle yeni bir hamlede bulundu.

60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz yıl Mart'ta koronavirüse yakalanmış ve 45 gün kadar hastanede tedavi görmüştü. Hastaneden taburcu olduktan kısa bir süre sonra ünlü oyuncu, sevgilisi Nihan Ünsal ile nikah masasına oturmuştu. Sergen 2019 yılının Şubat ayında nişanlandığı sevgilisi Nihan Ünsal ile evinde sürpriz bir nikahla evlenmişti.

 

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre; Ancak Burak Sergen, henüz üç aylık evliyken aldatıldığını iddia ederek genç eşine boşanma davası açtı. Kısa süre içerisinde de Ünsal'ın, İzmirli iş adamı Özer Kocer ile fotoğrafları basına yansıdı.

Yasak aşk yaşadığı iddia edilen Nihan Ünsal boşanma aşamasındaki eşi Burak Sergen'e dava açtı

''HİÇ DESTEK GÖRMEDİM''

Hastanede yattığı günlerde çevresinden hiç destek görmediğini belirten Sergen, "En zor günümde Gizem ve evladım vardı yanımda. Onun dışında iki kişidir. Çevremden hiç destek görmedim" ifadelerini kullandı.

Sergen'in son dönemdeki açıklamalarının kendisiyle ilgili olumsuz bir algı oluşturduğunu iddia eden Ünsal, mahkemeye başvurdu.

Sergen'in hastalık sürecinde yanında olduğunu dile getiren Nihan Ünsal, "COVID'in en yaygın olduğu dönemde hayatımı riske edip hastanede yanında kaldım. En kötü dönemlerinde kimse yanında değilken ben onun yanındaydım" dedi.

Yasak aşk yaşadığı iddia edilen Nihan Ünsal boşanma aşamasındaki eşi Burak Sergen'e dava açtı - Resim : 2


KONUŞMA YASAĞI GETİRTTİ

Kendisine karşı oluşturulan yanlış algıdan dolayı üzüntü yaşadığını açıklayan Ünsal, avukatına talimat vererek Sergen'e dava açtı. Uzaklaştırma kararı çıkaran ünlü oyuncu, boşanma aşamasında olduğu Nihan Ünsal ile ilgili konuşamayacak.

 

 

Yasak aşk yaşadığı iddia edilen Nihan Ünsal boşanma aşamasındaki eşi Burak Sergen'e dava açtı ile ilgili etiketler mahkeme dava burak sergen Nihan Ünsal zer Kocer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.