'Yasak aşk' iddiası Demet Özdemir'i çıldırttı: ''Bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım!''

Birsen Altuntaş'ın isim vermeden, 'iddia' adı altında yazdığı "evli kadın oyuncu dizideki yönetmeniyle set karavanında birlikte oldu" şeklindeki skandal yazısının ardından oyucu Demet Özdemir ateş püskürdü. Demet Özdemir "Yazıklar olsun!" diyerek hukuki yollara başvuracağını bildirdi.

İsimlerini vermeyeden ortaya bir 'yasak aşk' iddiası atan Birsen Altuntaş'a oyuncu Demet Özdemir'den tepki gecikmedi. TV100 tarafından geçtiğimiz günlerde işine son verilen Birsen Altuntaş, Türkiye'nin en çok izlenen dizisinde evli oyuncu ile evli olan yönetmenin sette uygunsuz halde yakalandığını öne sürdü. İkiliyi set çalışanlarının karavanda bastığını iddia etti. İsimleri ifşa etmeyen Altuntaş buna gerekçe olarak ise kişilerin evli olmasını ve yalanlama ihtimallerinin yüksek olmasını gösterdi. Altuntaş'ın bu açıklaması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. 

''ŞİDDET İÇEREN DİLİNİZE YAZIKLAR OLSUN''


Birsen Altuntaş'ın isim vermeden birçok ünlü ismi zan altında bıraktığı bu iddiaya Oğuzhan Koç ile evli olan Demet Özdemir'den yanıt gecikmedi. Evli kadın oyunculara yapılan bu tacize sessiz kalmayacağını belirten Özdemir, yasal yollara başvuracağını açıkladı.


İşte Demet Özdemir'in o açıklaması:

''İnsanları zan altında bırakmak bu kadar kolay mı? Şiddet içeren dilinize, yaptığınız ayıba, vicdansızlığınıza yazıklar olsun.

Zor günlerden geçerken, gündemimiz yaşanan acıları unutmamak ve yarınlar için dayanışma olması gerekirken ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatına iddia adı altında yapılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı utanarak yapmak zorunda kalıyorum. Çamur at izi kalsın anlayışına ve bunun yarattığı şiddete geçit vermeyeceğim ve beni, bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım.

Bundan sonra adımın geçtiği her türlü iftira sahibi ile mücadelemi hukuk yoluyla vereceğim, bilin isterim.

Yetsin artık!"

'Yasak aşk' iddiası Demet Özdemir'i çıldırttı: ''Bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım!'' - Resim : 2

Öte yandan, 2019 yılında şarkıcı Barış Yurtçu ile nikah masasına oturan oyuncu Deniz Baysal da Birsen Altuntaş'ın bu açklamasından sonra sosyal medyada hedef gösterildi. Bir kadın kullanıcının "Deniz Baysal, yönetmen Burak Arlıer" yorumuna Deniz Baysal "Siz neye dayanarak bize bu iftirayı atabiliyorsunuz peki? Kadın isim vermeden haber yapıyor, siz de burada cadı avına mı çıkıyorsunuz hanımefendi?" yanıtını verdi. 

'Yasak aşk' iddiası Demet Özdemir'i çıldırttı: ''Bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım!'' ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.