Yasak aşk iddiaları sonrasında Aslı Bilimlier'den bir şans daha! Boşanmaktan vazgeçti...

Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu arasında çıkan aşk dedikodularının hemen ardından gündeme bomba gibi bir haber düştü. 3 çocuk annesi Aslı Bilimlier’in boşanmaktan vazgeçtiği ve eşine bir şans daha verdiği belirtildi.

Uzunca bir süredir magazin gündemini meşgul eden Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu arasında çıkan aşk dedikoduları sonrasında 2. Sayfa programında bir iddia ortaya atıldı.

Yaşanan gelişmeler akabinde Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier ikilisi yasak aşk iddialarını tamamen yalanlarken konuya daha sonradan dahil olanların açıklamaları mevzuyu daha da derinleştirmişti. Deha Bilimlier’in evden ayrılarak bir arkadaşının yanında kaldığı ve Saraçoğlu’nunda Miami’ye gittiği belirtilmişti.

Yasak aşk iddiaları sonrasında Aslı Bilimlier'den bir şans daha! Boşanmaktan vazgeçti...

2. Sayfa programının iddiasına göre ise Aslı Bilimlier’in 3 çocuğunun hatırına eşi Deha’ya bir şans daha verdiği ve boşanmaktan vazgeçtiği ifade edildi.

Yasak aşk iddiaları sonrasında Aslı Bilimlier'den bir şans daha! Boşanmaktan vazgeçti... ile ilgili etiketler Deha Bilimlier Gülşah Saraçoğlu Aslı Bilimlier
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.