'Yasak aşk' iddiaları Hakan Ural'ı deliye döndürdü

1988 yılında evlenip 1999 yılında boşanan ünlü isimler Hakan Ural ile Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, geçtiğimiz Ekim ayında Merve Kaya ile nikah masasına oturmuştu. Merve Kaya'nın Engincan Ural'ı aldattığı ve ikilinin boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Hakan Ural, oğlu Engincan Ural ve gelini Merve Kaya hakkındaki iddialar karşısında adeta ateş püskürdü.

Şarkıcı Sibel Can ile sunucu ve oyuncu Hakan Ural'ın 30 yaşındaki oğlu Engincan Ural, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile 10 Ekim'de Villa Maçakızı’nda nikah masasına oturmuştu. 1,5 ay önce evlenen çiftle ilgili ortaya atılan iddialar duyanları hayrete düşürdü.


Merve Kaya'nın kısa süre önce evlendiği Engincan Ural'a ihanet ettiği ve çiftin boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Sibel Can, 'yasak aşk' haberlerinin ardından oğlu ve gelinin düğünden bir karesini Instagram hesabından paylaşarak iddiaları yalanlarken, Hakan Ural ise çok sert açıklamalarda bulundu.


''SALDIRACAKSINIZ BANA SALDIRIN''

Oğlunun evliliğiyle ilgili skandal iddialara Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında cevap veren Hakan Ural, ateş püskürdü. Engincan Ural'ın yapılan haberlerle ilgili dava açtığını belirten Ural şu ifadeleri kullandı:

“Engincan beni aradı. O da şuna üzüldü. ‘Ya ben eşimle daha 40-45 günlük evliyiz. Bir kadının iffetine yönelik bu kadar fütursuz ve ucuz iddiayı nasıl yaparlar’ dedi. Çocuk inanamadı ‘bu nasıl mümkün olur’ dedi. Benim oğlum ve gelinim çocukluktan beri birilerini tanıyorlar… Şu kıza ‘eşini aldattı’ diyorsun. Hiç onur haysiyetin yok mu, utanman yok mu? Oğlum dava açıyor zaten. Sibel de bu tarz haberlere üzülüyor. Aramadım daha da üzülmesin diye o da bir paylaşım yapmış. Sonra bütün gazeteler 'Sibel Can’dan oğlu ile ilgili çıkan habere açıklama yaptı' oldu. Bu sefer bilmeyenler de arıyor. Bir kişinin kötülüğü binlerce insanı etkiliyor. Bırakın çocuklarımızı ben buradayım saldıracaksanız bana saldırın.”

 

'Yasak aşk' iddiaları Hakan Ural'ı deliye döndürdü ile ilgili etiketler Engincan Ural Sibel Can Hakan Ural Merve Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.