Yasağın başlamasına yarım saat kala sahneden indirilen ünlü rapçi Sefo isyan etti

'Bilmem mi?', 'Toz duman' şarkıları dillere dolanan 24 yaşındaki ünlü rapçi Sefo, sahne aldığı Bodrum'da müzik yasağının başlamasına yarım saat kala valilik izniyle sahneden indirildi. Sefo duruma sosyal medyadan isyan etti: ''Yasak saat 1'e kadar değil miydi? Saçmalık bu ya!''

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü rapçi Sefo, müzik yasağının başlamasına yarım saat kala sahneden indirildi. Saat 00.30’da valilik talimatıyla sahneden indirildiğini belirten Sefo duruma sosyal medya hesabından isyan etti.

Sahneden iner inmez telefonunu eline alıp video çeken Sefo üst üste yaptığı paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

''Arkadaşlar saat 12 buçuk. Bodrum'dayız ve ben sahneden indirildim valilik izniyle, valilik talimatıyla sahneden biz indirildik. Ben böyle bir şey görmedim ya. Ben bu ülkede gerçekten çok sıkıldım. Böyle bir şey olamaz ya. Saat 12 buçuk. Saat 1'e kadar değil miydi? Saçmalık bu ya, saçmalık ya. Anlam yok. O kadar insan geldi buraya bekliyor. Yüzlerce insan yukarıda. Bizi bekliyorlardı. Kural vardı, 1'e kadarı ama saçmaydı. Tamam onu bir şekilde kabul ettik ama saat 12 buçuk. Yarım saat vaktimiz yok mu şarkı çalabilmek adına. Neden? Ne istiyorsunuz anlamıyorum.''

*Pandemi sürecinde saat 00.00’da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati, yaz mevsimi ve beraberindeki turizm hareketliliğine bağlı olarak gece 01.00’e kadar uzatılmıştı.


SEFO HAKKINDA

“Sefo” ya da gerçek ismiyle Seyfullah Sağır, 1998 Samsun doğumludur.

Mart 2018'de ilk şarkısı Yalan ile müzik kariyerine başladı. Şubat 2019'da çıkardığı Poz teklisinden sonra daha çok müziğe odaklanmaya karar verdi. 18 Nisan 2019'da Up Down teklisini çıkardı.

28 Haziran 2019'da 362 teklisini çıkardı. Bu tekliden sonra Derdi Ne şarkısını çıkardı. Şarkılarında genellikle pop ritmi kullanır.

21 Şubat 2020 tarihinde Başa Sar adında bir tekli yayımladı. Şarkının diğer isimleri arasında beatinde Aerro ve Sefo'ya eşlik eden Yase bulunmakta.

Son şarkılarından Bilmem mi Youtube’da 160 milyon, Affettim ise 52 milyon görüntülenme almasıyla piyasada büyük bir çıkış yakaladı.

Reymen ile seslendirdiği Bonita şarkısı da 90 milyon görüntülenmeyi aşarak halen gündemdeki yerini koruyor.

Yasağın başlamasına yarım saat kala sahneden indirilen ünlü rapçi Sefo isyan etti ile ilgili etiketler Konser Bodrum sefo sahne valilik izni müzik yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.