Yasağa rağmen asker uğurladılar!

Koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen Fatih’te asker uğurlamak için toplanan grup, hem sosyal mesafe kurallarını hiçe sayarak hem de maske takmayarak eğlendi. Havai fişek ve meşalelerle ortalığı dumana boğup konvoy halinde yollara çıkan magandalar, trafikte drift çekti. Emniyet güçleri, İstanbul'un altını üstüne getiren magandaları yakalamak için harekete geçti.

Asker uğurlamalarında İstanbul Valiliğince kısıtlamaya gidilmesine rağmen İstanbul'da yine aynı manzara ortaya çıktı. Geçtiğimiz salı günü Fatih'te akşam saatlerinde toplanan bir grup, yüksek sesli müzik eşliğinde eğlenmeye başladı.

Yasağa rağmen asker uğurladılar!

Kentteki eğlencelerin sonra araçlarına binen grup, trafiğe konvoy halinde çıktı. Gruptaki magandalar bir süre sonra yolu trafiğe kapatıp, araçlarından inerek yol ortasında askere gidecek arkadaşlarını havaya fırlatmaya başladı.

Yasağa rağmen asker uğurladılar! - Resim : 2

Daha sonra yollarda dörtlü sinyalleri yakıp şeritlere dağılan magandalar, trafiği yavaşlatarak hem kendi hem de diğer vatandaşların canlarını tehlikeye soktu. Yolları trafiğe kapatan grup patinaj çekip ortalığı dumana boğarken, içlerinden bazıları da “drift” diye bilinen yanlama hareketi ile slalom yaptı.

Yasağa rağmen asker uğurladılar! - Resim : 3

Avrasya Sanat ve Gösteri Merkezi alanına giden grup, burada da drift yaptı. İstanbul'da ortalığı birbirine katan magandalar tüm bu yaptıklarını kaydedip bir de sosyal medyadan yayınladı.

Emniyet güçleri, yol kapatıp trafiği tehlikeye sokan, etrafa rahatsızlık veren magandaları yakalamak için harekete geçti.

İHA

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.