Yasağa aldırış etmediler, güreş tutup top oynadılar

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkması yasaklanan 20 yaş altı kişilerin de arasında bulunduğu bir grup genç, sosyal mesafe uyarılarına kulak asmadan güreş tutup, top oynadı.

Dünya ülkelerinde ve ülkemizde etkisini gösteren yeni tipi koronavirüsle mücadele kapsamında, salgının yayılmasını engellemek için bir takım tedbirler alındı.

TEDBİRLERE KULAK ASMADILAR

Bu tedbirler kapsamında 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkması yasaklandı. Alınan tedbirler ve evde kal çağrıları kapsamında vatandaşlar evden çıkmazken, bazı vatandaşlar ise alınan tedbirleri kulak ardı etti.

GÜREŞ TUTUP, TOP OYNADILAR

 Zeytinburnu Sahilİ'nde bir araya gelen bir grup genç, alınan tedbirlere ve sosyal mesafeye aldırış etmeden güreş tutup, top oynadı.

Gençlerin arasında 20 yaş altı kişilerin de olduğu görüldü. Uzun bir süre dışarıda kalabalık bir şekilde bekleyen gençler, ellerine topu alıp birine fırlattı, güreş tuttu, birbirini kovaladı.

Voleybol da oynayan gençlerin arasında maskesiz kişilerin olması da dikkat çekti.

(İHA)

Yasağa aldırış etmediler, güreş tutup top oynadılar

Yasağa aldırış etmediler, güreş tutup top oynadılar ile ilgili etiketler Zeytinburnu İstanbul Koronavirüs Korona güreş sahil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.