Yaşadıkları tereddüt sonları oluyordu

Arnavutköy'de otobüsten inen ve yolun karşısına geçmeye çalışan iki genç kız otomobilin altında kaldı. Kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, Arnavutköy Habipler Yolu'nda dün sabah saatlerinde meydana geldi. Otobüsten inen 4 genç kız, yolun karşısına geçmeye çalışırken son anda otomobilin geldiğini fark etti.

Bir anlık tereddüt yaşayan genç kızlardan ikisi, hızlarını arttırarak yolun karşısına geçmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Otomobilin çarptığı iki genç kız, yola savruldu.

YARDIMINA ÇEVREDEKİLER KOŞTU

Genç kızların yardımına diğer arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar koştu. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaşadıkları tereddüt sonları oluyordu

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralı kızların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.  Kaza anı ve sonrasında yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yaşadıkları tereddüt sonları oluyordu ile ilgili etiketler Arnavutköy kaza Trafik video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.