Yasa dışı petrol rafinerisi patladı! En az 25 kişi yanarak can verdi

Nijerya’da yasa dışı olarak işletilen petrol rafinerisinde patlama oldu. Faciada aralarında çocukların da bulunduğu en az 25 kişi yanarak can verdi. Yaralı sayısı açıklanmazken, birçok ev ve tarım arazisi de zarar gördü.

Nijerya’nın Rivers eyaletinde yer alan Emohua Yerel Yönetim Bölgesi'ndeki Rumuekpe’de geçtiğimiz cuma günü yasa dışı olarak işletilen bir petrol rafinerisinde patlama meydana geldi. Aralarında çocukların da bulunduğu en az 25 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Rumuekpe topluluğunun lideri Ifeanyi Omano, korkunç patlamada çok sayıda kişinin hayatının kaybettiğini belirterek, hayatını kaybedenler arasında çocukların olduğunu söyledi.

Patlama sonrası yangın çıktığı ve hayatını kaybedenlerin çoğunun yanarak can verdiği ifade edildi. Birçok ev ve tarım arazisi de zarar gördü.

Yasa dışı petrol rafinerisi patladı! En az 25 kişi yanarak can verdi ile ilgili etiketler Nijerya patlama yasa dışı petrol rafinerisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.