Yaş farkı olay olmuştu.. 6 aydır aşk yaşayan Lider Şahin ile Ecem Çırpan el ele!

Usta Sanatçı Selami Şahin’in 36 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı oğlu Lider Şahin, gönlünü 2015 Türkiye Güzeli Ecem Çırpan’a kaptırmıştı. Şahin, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı model Ecem Çırpan’la ilk kez görüntülendi.

Lider Şahin ile Ecem Çırpan önceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı. Çeşme’den işleri nedeniyle döndüğünü belirten Lider Şahin, ilişkilerinin iyi gittiğini ve mutlu olduklarını söyledi.

İşleri nedeniyle İstanbul'a dönen Lider Şahin ile kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi, Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan, bir kafede soluklandıktan sonra girdikleri mağazadan el ele çıktı.

Yeni projeleri için yaptığı çalışmaları anlatan Şahin, "Yeni şarkımı bitirdim, klibe gireceğim bu hafta, ağustos gibi çıkaracağız. Sıkıntılı bir dönem ama önümüze ve şarkılarımıza bakacağız" dedi.

 Yaş farkı olay olmuştu.. 6 aydır aşk yaşayan Lider Şahin ile Ecem Çırpan el ele!

Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan 24, Lider Şahin 36 yaşında. Şahin, bir dönem meslektaşı İrem Derici ve model Didem Soydan ile yaşadığı birlikteliklerle sık sık magazin gündemine geliyordu.

Yaş farkı olay olmuştu.. 6 aydır aşk yaşayan Lider Şahin ile Ecem Çırpan el ele! - Resim : 2

 

 

Yaş farkı olay olmuştu.. 6 aydır aşk yaşayan Lider Şahin ile Ecem Çırpan el ele! ile ilgili etiketler Lider Şahin ecem çırpan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.