Yarkadaş'tan çarpıcı '18 vekil' iddiası

CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş, katıldığı canlı yayında İYİ Parti ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Yapılan kongrenin ardından 18 milletvekilinin birlikte hareket etme kararı aldığını belirten Yarkadaş, bu isimlerin ilk toplantılarını da yaptığını söyledi.

CHP 26. Dönem milletvekili olan gazeteci Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır’ın Halk TV'deki programında yaptığı çarpıcı İYİ Parti çıkışıyla gündeme oturdu.

İYİ PARTİ'DE 18 VEKİL KONGRE SONRASI HAREKETE GEÇTİ

İYİ Partili vekillerin toplantı yaptığını söyleyen Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

"İYİ Parti’de bugün 14 milletvekili Zoom üzerinden toplantı yaptı. 4 kişinin de mazeret gösterip gelmediğini öğrendim. Bu milletvekilleri pazar günü yapılan kongredeki tartışmaları ve partinin götürülmek istendiği istikameti konuştu."

"Bir milletvekili ile konuştum" diyen Yarkadaş, kendisine şu sözleri aktardığını belirtti:

"Biz İYİ Parti kurulurken böyle bir şey hayal etmedik. Delegeye müdahale etme, delegeyi kontrol etme gibi. Delegenin bu denli yönlendirilmesini hayal etmedik. Partinin çizgisinin farklı bir yere çekilmesinden endişeleniyoruz."

İYİ PARTİLİLER YAYINA BAĞLANDI ANCAK TOPLANTIYI YALANLAMADILAR

Barış Yarkadaş'ın açıklamaların ardından programa bağlanan 4 İYİ Partili isim siyaset gündemine dair konuştu. 4 isim de Yarkadaş'ın gündeme oturan İYİ Partililerin toplantısı hakkında tek kelime dahi etmeyerek ne doğrulama ne de yalanlama yaptılar.

Yarkadaş'tan çarpıcı '18 vekil' iddiası ile ilgili etiketler İYİ Parti Barış Yarkadaş milletvekili kongre
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.