'CHP'de yavşaklığa göz yumamam!'

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na ateş püskürdü. Partide ortaya çıkan yeni bir taciz iddiasıyla Kaftancıoğlu tarafından hedefe konulduğunu söyledi, eski bir CHP'li milletvekili olarak ' Yavşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir şekilde' dedi.

CHP'de taciz-tecavüz skandalları partilileri birbirine düşürdü.

CHP Maltepe İl Başkanı bir kıza tuvalette cinsel saldırıda bulununca CHP'li Barış Yarkadaş, "Tarihe not düşmek için yazıyorum, CHP Maltepe İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Umut Karagöz'ün karıştığı cinsel saldırı olayına sessiz kalamam" diye yazmıştı.

Yarkadaş ardından bu gece TV100 ekranlarından bu tweet'in altına yazılan bir tweet nedeniyle Canan Kaftancıoğlu tarafından hedefe konulduğunu söyledi.

Yarkadaş, hiçbir şekilde konunun tarafı olmadığının altını çizerek "Ben bir yavşakça ilişkiyi deşifre ettim, ortaya çıkardım. Yaşşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir şekilde." diye sert konuştu.

 Yarkadaş şunları söyledi:

"Üç binin üzerinde altına yorum yazılmış, benim 3 bin yorumu okuyabilme imkanım yok. Fakat altına Avcılar'dan bir hanımefendi ismiyle, kimliğiyle fotoğrafıyla bir tweet yazmış demiş ki "Ben de İstanbul İl Başkan yardımcıları tarafından tacize uğradım, taciz edildim, Canan Hanıma bunu bildirdim, İl Başkan Yardımcılarına bunu bildirdim, herhangi bir şey yapılmadı.

Ben şerefime, namusuma söylüyorum ki o tweet'i görmedim. Haberim yok, Üç bin tweet yazılmış. Nasıl okuyabilirim?

Cumhuriyet Gazetesi de bunun üzerine Canan Kaftancıoğlu'nu arıyor. 'Bu konularla ilgili Barış Yarkadaş bir tweet attı sizi eleştirdi, ne diyorsunuz' diyor. Canan Hanım da diyor ki 'Biz zaten gerekli müdahaleyi yaptık' sonra muhabir arkadaşımız diyor ki altında da böyle bir yorum var. Bir kadın arkadaşımız daha taciz edildiğini söylüyor?

Canan Kaftancıoğlu şunu söylüyor; 'Barış Yarkadaş şov yapıyor, onun söyledikleriyle ilgilenmiyoruz' diyor!

Konunun benle ne ilgisi var mı yok, konunun tarafı mıyım hayır? Canan Hanım beni bu işe katınca benim de doğal olarak kendisine cevap verme hakkım doğdu.

Çünkü ben bir yavşakça ilişkiyi deşifre ettim, ortaya çıkardım. Yaşşaklığa izin vermeyeceğiz hiçbir şekilde. Burası Cumhuriyet Halk Partisi ben de bu partinin bir üyesiyim."

'CHP'de yavşaklığa göz yumamam!' ile ilgili etiketler Barış Yarkadaş CHP Canan Kaftancıoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.