Yarışmada en çok acı biberi yedi, ağırlığınca ayçiçeği yağı kazandı

Edirne’de 10. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali çerçevesinde düzenlenen acı biber yeme yarışmasında en çok acı biberi yiyen yarışmacıya ağırlığınca ayçiçeği yağı verildi.

Edirne’ye gel, ciğerimi ye” temasıyla gerçekleştirilen 10. Uluslararası Bando ve Ciğer Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye’nin en ‘acı’ yarışması olarak adlandırılan “Acı Biber Yeme Yarışması”na katılan vatandaşlar, en hızlı şekilde rakiplerinden daha çok biber yemek için kıyasıya mücadele sergiledi. Biber yerken gözlerinden yaşlar akan yarışmacılar, zor anlar yaşadı.

92 ADET ACI BİBER YEDİ, AĞIRLIĞINCA AYÇİÇEĞİ YAĞI KAZANDI

Karaağaç’ta yetişen ve tava ciğerin olmazsa olmazı Karaağaç Acı Biberi’ni 92 adet yiyerek yarışmayı kazanan 84 kilogram ağırlığındaki Emrah Mucurtay, 84 kilo ayçiçeği yağı verildi.

Yarışmada en çok acı biberi yedi, ağırlığınca ayçiçeği yağı kazandı

Şanlıurfalı olduğunu söyleyen yarışmacı Mucurtay, daha fazla acı olsa daha fazla yiyebileceğini belirtti.

Yarışmada en çok acı biberi yedi, ağırlığınca ayçiçeği yağı kazandı ile ilgili etiketler Edirne acı biber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.