Yarışmada 1. oldu, eve geldi kendini astı!

İngiltere'de yaşayan genç model Harriet Penelope Henry, katıldığı bir partide kıyafet yarışmasında birinci oldu. Daha sonra partide sevgilisiyle tartışan Henry, evinde kendini asarak hayatını sonlandırdı.

İngiltere'nin Chichester şehrinde katıldığı partideki kostüm yarışmasını kazanan 28 yaşındaki model Harriet Penelope Henry, parti bitiminde eve gidip kendini astı.

PARTİDE 1. OLDU

Giydiği şeytan boynuzları ve kırmızı vücut boyası ile düzenlenen etkinliğe katılan genç kızın gece boyunca yanında erkek arkadaşı da vardı. Daha önce de intihar girişimi ve kendine zarar verme geçmişi olan model, erkek arkadaşı Josh Mercier'le yaptığı bir tartışmanın ardından partiden ayrıldı.

katildigi-fantezi-kiyafet-yarismasini-kazanan-10654278_8911_m

EŞARBI İLE KENDİNİ ASTI

Genç kızın cesedi, Chichester'deki evinde bulundu. Erkek arkadaşı kendisinden en son sabaha karşı "hoşcakal" mesajı aldığını ve aramaya çalışsa da genç kıza ulaşamadığını söyledi. "Sakinleştiğinde tekrar iletişime geçeceğini düşündüm" diyen genç adam ertesi gün eşarbı ile kendini asan Harriet'in cansız bedenini buldu.

katildigi-fantezi-kiyafet-yarismasini-kazanan-10654278_1472_m

KÜÇÜKKEN İSTİSMAR EDİLMİŞ

Psikiyatrist Dr. Jean Sherrington, arkadaşlarının Penny olarak bildiği Harriet'in, çocukken cinsel istismar sonucunda duygusal olarak dengesiz bir kişilik bozukluğu için tedavi edildiğini söyledi. Annesi Barbara Stewart-Newell, kızını herkesi anlayan ve empati yeteneği olan duygusal bir kişi olarak tanımladı.

Ölümünden önce onu değerlendiren akıl sağlığı uzmanları, genç modelin intihar riski olduğu kanaatine varmamıştı.

Yarışmada 1. oldu, eve geldi kendini astı! ile ilgili etiketler harriet penelope henry kendini aştı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.