Yarışmacılar sürekli ilişkiye girince...

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Aşk Adası yarışmasının izleyenleri, yarışmacıların sürekli cinsel ilişkiye girmesine isyan etti.

İngiltere'de yayınlanan ve büyük izleyici kitlesi olan Aşk Adası'nın izleyicileri, 23 yaşındaki Curtis Pritchard ve 28 yaşındaki Maura Higgins'in her gece cinsel ilişkiye girdikleri görüntüleri izlemeye dayanamadıklarını söyleyerek sitem etti.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRMELERİ İSYAN ETTİRDİ

Gece, ışıklar söndükten sonra yarışmanın yapıldığı evin her köşesinde cinsel ilişkiye giren çift, en son pazar günü evde herkes uyuduğu sırada salonda bulunan kanepenin üzerinde cinsel ilişkiye girdiler.

Yarışmacılar sürekli ilişkiye girince...

"ARTIK KATLANAMIYORUZ"

İzleyiciler, yarışmada ilişki yaşamaya başlayan çiftin her gece ilişkiye girmesinden sonra Twitter'de "Artık katlanmıyoruz" diye isyan ettiler. Çift, diğer yarışmacılara, aramızdaki aşk günden güne büyüyor, bu nedenle ilişkiye girmekten kendilerini alı koyamadıklarını söylediler.

Yarışmacılar sürekli ilişkiye girince... - Resim : 2

Yarışmacılar sürekli ilişkiye girince... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.