Yarışlar yapıldı, eleme adayları tek tek belli oldu! İşte Survivor 2023 yarışmasının bu haftaki eleme adayları

Ekranların en çok ses getiren yarışma programlarından biri olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde eleme potasında yarışacak olan isimlerin tamamı belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında ve hakemliğinde TV 8 ekranlarına gelmeye başlamış olan Survivor Türkiye 2023 yarışması, bir yarışı daha gerisinde bıraktı. Dün akşam haftanın son dokunulmazlık oyunun oynandığı Survivor Türkiye 2023 yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Survivor Türkiye 2023 yarışmasının bu haftaki eleme adayları da belli oldu.

Seyircinin merak ile takip ettiği Survivor Türkiye 2023 yarışmasında bu haftanın eleme potasına gidecek olan isimleri net bir şekilde ortaya çıktı. Heyecanlı bir yarış ile seçilen eleme potası adayları, dünkü ada konseyinin ardından 4 isme çıktı. Eleme konseyinin toplanacağı güne sayılı günler kala Survivor Türkiye 2023 yarışmasının eleme potasında bazı Survivor izleyicilerini şaşırtacak isimler yer aldı.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

İlgiyle takip edilen Survivor Türkiye 2023 yarışması, bu haftanın son dokunulmazlık yarışını 24 Ocak 2023 Salı günü gerçekleştirdi. Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde karşı karşıya gelen ünlüler ile gönüllüler takımının kazanını sadece dokunulmazlığı değil, aynı zamanda kahve ve lokum ödülünü de kazandı. Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde nefesleri kesen bir yarış vardı.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde; parkura ilk olarak ünlüler ve gönüllülerin kadın yarışmacıları çıktı. Ünlüler, yarışmayı 8-5 önde bitirerek, ilk turu aldı. Erkeklerin yarıştığı ikinci turda ise, kazanan bir kez daha ünlüler oldu. Böylelikle eleme potasına ve yokluk adasına gidecek isimleri gönüllüler belirlemek zorunda kaldı.

SURVİVOR SON BÖLÜMDE YOKLUK ADASINA KİMLER GİTTİ?

Yarışlar yapıldı, eleme adayları tek tek belli oldu! İşte Survivor 2023 yarışmasının bu haftaki eleme adayları

Survivor Türkiye 2023 yarışmasında eleme potasına giren isimlerin gittiği yokluk adasına ilk iki elemeden çıkan isimler, ek bir yarış ile potadan çıkabiliyordu. Bu nedenle Yusuf Güney ile Ertuğ arasındaki yarışı kazanan Ertuğ ile Aziz ile Fatih arasındaki yarışı kazanan Fatih, adaya geri döndü. Eleme potasında kalan Yusuf Güney ve Aziz’e iki yeni isim daha eklendi.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının kuralları gereği, üçüncü dokunulmazlık oyununun ardından verilen isimler, eleme potasından çıkamıyor. Yarışı kaybeden gönüllüler, oylama sonucu Aleyna’yı eleme potasına gönderdi. Günün performans birincisi olan Osman Can’ın eleme potasına gönderdiği isim ise Chaby oldu. Böylelikle eleme konseyi; Yusuf Güney, Aziz, Aleyna ve Chaby için toplanacak.

Yarışlar yapıldı, eleme adayları tek tek belli oldu! İşte Survivor 2023 yarışmasının bu haftaki eleme adayları ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.