Yarınki hava durumu! 9 Mart 2021 Salı günü hava nasıl olacak?

Yarınki hava durumu merak ediliyor. 9 Mart Salı günü hava nasıl olacak sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yayınladığı hava sıcaklık raporlarını yayınladı. Buna göre yarın hava nasıl olacak? 9 Mart 2021 yağış var mı?

Yarınki hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 9 Mart Salı gününe dair yayınlandığı hava sıcaklık raporlarıyla belli oldu. Yurdun birçok kesiminde süren soğuk havalar sonrası yağışlar da devam ediyor. Peki bölge bölge, il il hava nasıl olacak?

YARINKİ HAVA DURUMU!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, yarın (Salı) Muğla, Aydın, Denizli, Hatay ve Osmaniye çevreleri ile Antalya’nın batı kıyılarının yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve güneybatı, yarın (Salı) zamanla Marmara ve Ege'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR
ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ oluşma tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE 3°C, 15°C
Az bulutlu

İSTANBUL 3°C, 13°C
Az bulutlu

KIRKLARELİ 1°C, 14°C
Az bulutlu

KOCAELİ 2°C, 15°C
Az bulutlu

EGE
Parçalı ve az bulutlu, yarın (Salı) zamanla güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Aydın, Muğla ve Denizli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR -1°C, 13°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ 5°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu, yarın (Salı) zamanla çok bulutlu öğle saatlerinde sağanak yağışlı

İZMİR 7°C, 19°C
Az bulutlu, yarın (Salı) zamanla paçalı yer yer çok bulutlu

MANİSA 4°C, 19°C
Az bulutlu, yarın (Salı) zamanla paçalı yer yer çok bulutlu

AKDENİZ
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Salı) Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Antalya'nın batı kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA 8°C, 20°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA 12°C, 19°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde batı kıyıları sağanak yağışlı

HATAY 9°C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

ISPARTA 1°C, 14°C
Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don ile birlikte sis ve pus olayı bekleniyor.

ANKARA -1°C, 12°C
Az bulutlu

ÇANKIRI -5°C, 12°C
Az bulutlu

ESKİŞEHİR -2°C, 13°C
Az bulutlu

NEVŞEHİR -2°C, 11°C
Az bulutlu

BATI KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

BOLU -5°C, 12°C
Az bulutlu

DÜZCE -2°C, 16°C
Az bulutlu

KASTAMONU -6°C, 11°C
Az bulutlu

ZONGULDAK 2°C, 11°C
Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

AMASYA -3°C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

RİZE 2°C, 11°C
Parçalı bulutlu

SAMSUN 2°C, 12°C
Parçalı ve az bulutlu

TRABZON 3°C, 11°C
Parçalı bulutlu

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Şırnak çevrelerinin yağmurlu, Van ve Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte pus ve yer yer sis olayı bekleniyor. Bölgenin güneydoğusunda yüksek kar örtüsü bulunan dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

ERZURUM -13°C, 1°C
Parçalı ve çok bulutlu

HAKKARİ -1°C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KARS -13°C, 1°C
Parçalı ve çok bulutlu

VAN -1°C, 6°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR -2°C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP 3°C, 16°C
Parçalı bulutlu

SİİRT 3°C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

ŞANLIURFA 5°C, 19°C
Parçalı bulutlu

DENİZLERDE HAVA
Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve bulutlu; Rüzgar: Batı Karadeniz’de güney ve güneybatıdan, sabah saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 3 ila 5; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, öğle saatlerinden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli; Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 2 ila 4, öğle saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,0 m; Görüş: İyi.

EGE
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, sabah saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 5; Güney Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, sabah saatlerinde güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m; Görüş: İyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5, batısı 6; kuzeyi kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m; açıkları 1,5 ila 2,5 m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 0,75 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

 

Yarınki hava durumu! 9 Mart 2021 Salı günü hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu yarınki hava durumu 9 mart salı hava nasıl olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.