Yarınki hava durumu! 4 Aralık hava nasıl olacak? Sağanak ve don uyarısı geldi!

Yarınki hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika yaptığı uyarıya göre sağanak ve don bekleniyor. 4 Aralık Cuma hava nasıl olacak sorusuna da yanıt olan bu uyarı sonrası vatandaşlar hava durumu araştırmalarına da başladı.

Yarınki hava durumu araştırılmaya başlandı. 4 Aralık Cuma hava nasıl olacak sorusuna yanıt arayan vatandaşlar, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika yayınladığı sağanak ve don uyarısı ile karşılaştı.

YARINKİ HAVA DURUMU! 4 ARALIK CUMA HAVA NASIL OLACAK?

Antalya ve Muğla ile Aydın'ın kıyı, İzmir'in batı kesimlerinde sağanak, iç ve doğu bölgelerde ise buzlanma ve don bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, yarın ülkenin batı kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Antalya ve Muğla çevreleri ile Aydın'ın kıyı, İzmir'in batı kesimlerinde sağanak beklenirken, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don ile birlikte, yer yer pus öngörülüyor.

 

Yarınki hava durumu! 4 Aralık hava nasıl olacak? Sağanak ve don uyarısı geldi! ile ilgili etiketler hava durumu yarın hava nasıl oalcak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.