Yarınki hava durumu! 27 Kasım Cuma hava nasıl olacak?

Yarınki hava durumu! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı sıcaklık raporları yarın hava nasıl olacak sorusuna da yanıt vermiş oldu. İşte 27 Kasım Cuma günü hava sıcaklıkları...

Yarınki hava durumu merak ediliyor. 27 Kasım Cuma günü yarın hava nasıl olacak sorusunun yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Cuma ve hafta sonuna dair yayınladığı hava sıcaklık raporları haberimizde.

YARINKİ HAVA DURUMU!

Cuma günü yurdun genelinde yağış beklenmiyor. Marmara’nın güneyi, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de sis etkili olabilir. Yurdun kalanında çoğunlukla parçalı bulutlu bir hava olur. Sıcaklıklar Marmara’da 14-17 derece, Doğu Anadolu’da ise 5-9 derece aralığında seyrediyor. Denizlerimizde sert bir rüzgar yok, çoğunlukla orta kuvvet ve altında esiyor.

 

 

Yarınki hava durumu! 27 Kasım Cuma hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu yarınki hava durumu 27 kasım cuma hava durumu yarın hava nasıl olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.