Yarınki hava durumu! 17 Ocak Pazar hava nasıl olacak? İstanbul'da yoğun kar var!

Yarınki hava durumu merak ediliyor. 17 Ocak 2021 Pazar günü hava nasıl olacak sorusu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı hava durumu raporları sonrası cevabını buldu. Peki, Yarın hava nasıl olacak? İşte İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu...

Yarınki hava durumu için Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporlarını yayınladı. Özellikle Marmara bölgesi için yoğun kar yağışı uyarısı verilirken yurdun diğer bölgelerinde yarın hava nasıl olacak?

YARINKİ HAVA DURUMU!

Uzun süredir kurak geçen günlerin ardından ülke genelinde kış etkisini göstermeye başladı. Salıya kadar yoğun kar yağışları var. Sıcaklıkların daha da düşmesi bekleniyor.

Hafta sonu yoğun yağacak kar yağışı ve tipi günlük yaşamı aksatacak. Güneyde ise şiddetli yağmur var...

İSTANBUL'A KAR YAĞIŞI BAŞLADI

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Bu gece kar ve tipi var, zaman zaman göz gözü görmeyecek Pazar ve pazartesi yoğun kar yağışı bekleniyor. Pazar günü hissedilen sıcaklık -5 dereceye düşecek.

İstanbul'un bazı ilçelerinde kar ve sulu kar yağışı etkili oluyor.

Avrupa Yakası'nda Silivri'nin yüksek kesimleri ile Arnavutköy, Sultangazi, Kayaşehir, Bayrampaşa, Esenler ve Şişli'de kar yağışı görülüyor. Arnavutköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler yollarda tuzlama çalışması yapıyor.

Hava durumu... İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı (Bugün hava nasıl olacak?)

BÖLGE BÖLGE SON DURUM

Ankara'da kar bu gece yoğun yağacak. Sıcaklık 10 derece,

Ege'de Aydın, Muğla boyunca şiddetli yağış, iç kesimlerde ise yoğun kar olacak. Kar yağışı pazar da Kütahya, Afyon bölümünde sürecek. Muğla 8, kütahya, uşak 4 derece,

SU BASKINI RİSKİ

Akdeniz'de Mersin, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye kesiminde yağış hafta sonu çok şiddetli, su baskını riski var. Kahramanmaraş'ın yükseklerine yoğuk kar yağacak. Adana 15 derece. Güneydoğu'da yağmurlar pazar günü daha şiddetli,

Karadeniz'de Bolu-Kastamonu ve tüm iç kesimler boyunca cumartesi gecesinden itibaren yoğun kar ve tipi var, ulaşımda zorluk yaşanabilir.

Doğu anadolu'da Tunceli, Bingöl tarafındaki kar yağışı, pazar günü Hakkari Bitlis boyunca çok yoğun yağacak. Erzurum 1, Malatya 4 derece.

Yarınki hava durumu! 17 Ocak Pazar hava nasıl olacak? İstanbul'da yoğun kar var! ile ilgili etiketler hava durumu 17 ocak hava nasıl olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.