Yarınki hava durumu! 16 Ekim Cuma hava nasıl olacak?

Yarınki hava durumu! 16 Ekim Cuma hava nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın Cuma gününe ait hava sıcaklık tahminlerini yayınlamasının ardından vatandaşların yarın hava nasıl olacak sorusu da yanıt bulmuş oldu. İşte detaylar.

Yarınki hava durumu! 16 Ekim Cuma hava nasıl olacak merak ediliyor. Hafta sonu öncesi son çalışma günü olan Cuma günü hava nasıl olacak sorusunun yanıtı haberimizde.

YARINKİ HAVA DURUMU!

16 EKİM CUMA HAVA NASIL OLACAK?

16 EKİM İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da en yüksek hava sıcaklığı 25 derece olacak. En düşük ise 16 derece olacak. Bazı kesimler parçalı bulutlu olacak.

16 Ekim hava durumu: Yarınki hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara hava durumu | MGM sis uyarısı yaptı!

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU | MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Ege Bölgesi ve Marmara Bölgesi'nin iç kısımlarında gökyüzü parçalı bulutlu, herhangi olumsuz hava koşulu beklenmiyor.Ege bölgesinde hava sıcaklığı gün içinde en düşük 27 derece en yüksek 30 derece olacak.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

İç Anadolu Bölgesi'nde sıcaklıklar yer yer 26 dereceye kadar çıkıyor. Pus uyarısı yapıldı

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Akdeniz bölgesinde hava açık. Yer yer 29 dereceye çıkan hava sıcaklıkları görülüyor.

Yarınki hava durumu! 16 Ekim Cuma hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu yarınki hava durumu 16 ekim cuma hava nasıl olacak yarın hava nasıl
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.