Yarınki hava durumu! 14 Ekim Çarşamba hava nasıl olacak?

Yarınki hava durumu! 14 Ekim Çarşamba hava durumu nasıl olacak merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın Çarşamba hava sıcaklık raporlarını yayınladı.

Yarınki hava durumu! Yarın hava nasıl olacak merak ediliyor. İstanbul'da bu akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonrası Marmara'da ve Türkiye'nin birçok ilinde yarın hava nasıl olacak araştırılmaya başlandı. İşte hava sıcaklık tahminleri...

YARINKİ HAVA DURUMU!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Batı bölgelerin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile akşam saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Yalova Bilecik, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa) ile Edirne'nin Güneyi, Balıkesir'in batı kıyıları (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç ilçeleri) ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2)olması bekleniyor.

YARIN HAVA NASIL OLACAK? 14 EKİM 2020 ÇARŞAMBA

Yarınki hava durumu! 14 Ekim Çarşamba hava nasıl olacak? ile ilgili etiketler hava durumu yarınki hava durumu yarın hava nasıl olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.