Yarını Yok (24 Hours To Live) filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Aksiyon ve gerilim tutkularının bayılacağı türden Yarını Yok filmi sinema severlere keyifli anlar yaşatıyor. Yönetmen koltuğunda Zach Dean ve Jim McClain oturduğu filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmektedir. Peki Yarını Yok (24 Hours To Live) filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

1 Aralık 2017 yılında gösterime giren Yarını Yok filmi aksiyon ve gerilim tutkunlarının bayılacağı türden bir filmdir. Yönetmen koltuğunda iki başarılı isim Zach Dean ve Jim McClain'in oturduğu filmin senaryosu ise aynı şekilde Zach Dean ve Jim McClain'in kaleminden çıkmıştır. 4 kez Oscar adaylığına layık görülmüş olan Ethan Hawke'ın başrolünde yer aldığı filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmektedir. Peki Yarını Yok (24 Hours To Live) filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Yarını Yok (24 Hours To Live) filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

YARINI YOK (24 HOURS TO LİVE) FİLMİ KONUSU

Travis Conrad, bir kiralık katildir. Kendisine verilen son işi sırasında öldürülür; fakat tam 24 saat sürecek olan bir görev için gizemli bir şekilde diriltilir. Travis’in koluna bir geri sayım sayıcı yerleştirilmiştir. Sayaç sıfıra ulaşana kadar kendisine verilen görevi tamamlaması gerekir, yoksa ölecektir. Travis, kendisine verilen bu bir günde hem görevini tamamlamak hem hayatına mal olan insanlardan intikam almak için çabalar.

YARINI YOK (24 HOURS TO LİVE) FİLMİ OYUNCU KADROSU

-Ethan Hawke (Travis Conrad)

-Xu Qing (Lin)

-Liam Cunningham (Wetzler)

-Rutger Hauer (Frank)

-Paul Anderson (Jim Morrow)

-Tyrone Keogh (Keith)

 

Yarını Yok (24 Hours To Live) filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.