Yarın otobüsler bedava mı 2021? 19 Mayıs otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi?

Yarın otobüsler bedava mı merak ediliyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2021 yılında da heyecanla kutlanıyor. Bu özel günde 19 Mayıs'ta otobüs, metro ücretsiz mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 2021 yılında da tüm ülkede coşkuyla kutlanacak. Peki bu özel günde metro,metrobüs ve otobüsler ücretsiz mi olacak?

19 MAYIS'TA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

Resmi tatil günlerinde vatandaşların merak ettiği detaylardan birisi de otobüs, metro ve metrobüslerin ücretsiz mi olacağı sorusu oldu. Yarın 19 Mayıs'ta otobüslerin, köprü ve otoyolların bedava mı olacağı sorusu haberimizde.

Otobüs, Metro ve Metrobüs ücretsiz olacak. Resmi tatil günlerinde otobüs, metro ve metrobüs bedava olacak.

Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

19 mayıs 2021 çarşamba günü köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı sorusu cevap arıyor. Bayramda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı köprü ve otoyollar ücretsiz olacak açıklaması sonrası 19 mayıs 2021 Köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı birazdan cevap bulacak.

 

Yarın otobüsler bedava mı 2021? 19 Mayıs otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi? ile ilgili etiketler 19 Mayıs Günü 19 mayıs otobüsler bedava mı yarın otobüsler ücretsiz mi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.