Yarın online eğitim var mı? 29 Ekim online eğitim olacak mı?

Yarın online eğitim var mı? 29 EKim online eğitim olacak mı merak ediliyor. 97. yıldönümünü kutlayacağımız 29 Ekim'de online eğitim alanların en çok merak ettiği soru yarın online eğitim olacak mı?

Yarın online eğitim olacak mı merak ediliyor. Online eğitim alanların çoğu 29 Ekim'de online eğitim var mı sorusuna yanıt arıyor.

YARIN ONLİNE EĞİTİM OLACAK MI?

29 EKİM ONLİNE EĞİTİM OLACAK MI?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda uzaktan eğitim dersi işlenmeyecek. EBA TV üzerinden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı özel yayın yapılacak.

Bu hafta Perşembe gününe denk gelen Cumhuriyet Bayramı'nda okullarda yüz yüze eğitim verilmeyecek. Resmi tatil olan bayramda okullarda koronavirüs salgınını sebebiyle kutlama ve etkinlik yapılamayacak.

28 EKİM BUGÜN CANLI DERS VAR MI?

Cumhuriyet Bayramı 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlayacak ve 29 Ekim gün sonuna kadar devam edecek. 28 Ekim Pazartesi günü eğitim öğretim yarım gün olacak.

Yarın online eğitim var mı? 29 Ekim online eğitim olacak mı? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı yarın online eğitim olacakmı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.