Yarın hava nasıl olacak? 12 Ocak Salı Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!

Yarın hava nasıl olacak sorusunun yanıtı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıkladığı hava durumu raporlarına göre belli oldu. Buna göre 10 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapılırken, Marmara ve özellikle İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. İşte 12 Ocak hava durumu...

Meteoroloi Genel Müdürlüğü, 12 Ocak Salı günü için hava durumu ve tahmin raporlarını yayınladı. Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısının yapıldığı iller hangileri? İstanbul için kar yağışı bekleniyor mu?

YARINKİ HAVA DURUMU!

METEOROLOJİ'DEN FLAŞ UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Samsun ve Çankırı çevreleri, Ankara'nın kuzey kesimlerinin aralıklı yağmur ve sağanak, Kars ve Ardahan çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yarın hava nasıl olacak? 12 Ocak Salı Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı!

Diğer yandan yapılan uyarıya göre, Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri, İzmir, Aydın ve Muğla'da yarın beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) olması öngörülüyor.

Yarın hava nasıl olacak? 12 Ocak Salı Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! - Resim : 2

Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte, iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor. Öte yandan Meteoroloji'nin haftalık tahmin haritasında, İstanbul için kar uyarısı da yapıldı..

İSTANBUL'DA KAR BEKLENİYOR

Milyonların beklediği kar yağışı 15 Ocak Cuma günü İstanbul ve Ankara'da olacak. İstanbul'a önce yağmurla karışık olarak gelecek olan kar yağışı, devamını da getirecek. İstanbul'da hava sıcaklığının 13 derece olması beklenirken, kar etkisi altında olacak olan Ankara'da ise 3 derece olacak.

 

Yarın hava nasıl olacak? 12 Ocak Salı Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! ile ilgili etiketler hava durumu 12 ocak salı hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.