Yarın Edirne'de okullar tatil mi? 5 Şubat kar tatili var mı?

5 Şubat kar tatili var mı? Çarşamba gününden itibaren Trakya Bölgesi Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecektir. Edirne ve çevre illerde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olması beklenmektedir. Öğrenciler ve veliler yarın okullar tatil mi? sorusunu arama motorlarından aratmaya devam ediyor. Peki, Yarın Edirne'de okullar tatil mi? 5 Şubat kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

5 Şubat kar tatili var mı? Meteoroloji 1’inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminine göre Çarşamba gününden itibaren Trakya Bölgesi Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Edirne ve çevre illerde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olması beklenmektedir. Birçok kişi Edirne'de okullar tatil olup olmadığı konusunda araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Yarın Edirne'de okullar tatil mi? 5 Şubat kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

kar yağışı ile ilgili görsel sonucu

YARIN EDİRNE'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji 1’inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminine göre Çarşamba gününden itibaren Trakya Bölgesi Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Edirne ve çevre illerde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olması bekleniyor. Yarın Edirne'de okulların tatil olup olmadığına dair henüz bir açıklama bulunmamaktadır. 

kar yağışı ile ilgili görsel sonucu

AA'nın haberine göre; Çarşamba günü Marmara Bölgesinde görülecek yağışların kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak yağış, akşam saatlerinden sonra Trakya’da karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Perşembe günü bölge genelinde yağış bekleniyor.

Yağışların karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Cuma günü akşam saatlerinden itibaren Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Sıcaklılar 10-15 derece azalacak!
Meteoroloji 1’inci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Hafta ortasına kadar mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenilen hava sıcaklıklarının önce Balkanlardan sonra Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemlerle birlikte, bölgemiz genelinde hissedilir derecede (10-15 C derece) azalarak önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normalleri altında seyretmesi bekleniyor.” denildi.

METEOROLOJİ 4 ŞUBAT HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Manisa, Denizli, Uşak, Ankara, Çankırı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale'nin güneyi ve Balıkesir'in batısı ile sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Kayseri, Yozgat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege'de güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. İç ve batı bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege'de kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ile Kuzey Ege'de kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin, gece saatlerinde Edirne, Kırklareli, Çanakkale'nin güneyi ve Balıkesir'in batı ilçelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

İSTANBUL °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde hafif yağmurlu

KIRKLARELİ °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

KOCAELİ °C, 17°C
Çok bulutlu ve sabah saatlerinde hafif yağmurlu

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları ile Aydın, Manisa, Uşak ve Denizli çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeyinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu

DENİZLİ °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı hafif yağmurlu

İZMİR °C, 18°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı hafif sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 12°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı


AKDENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif yağmurlu

ANTALYA °C, 18°C
Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı

HATAY °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, hafif yağmur ve sağanak yağışlı

ISPARTA °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Ankara ve Çankırı çevrelerinin aralıklı hafif yağmurlu, Sivas, Yozgat ve Kayseri çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 11°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu

ESKİŞEHİR °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

KONYA °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu

SİVAS °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

BATI KARADENİZ
Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU °C, 12°C
Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu

DÜZCE °C, 17°C
Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu

KASTAMONU °C, 9°C
Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu

ZONGULDAK °C, 14°C
Çok bulutlu ve akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trabzon'un doğusu, Rize ve Artvin kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BAYBURT °C, 2°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

SAMSUN °C, 14°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

TOKAT °C, 10°C
Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu

TRABZON °C, 12°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 4°C
Çok bulutlu ve aralıklı karla karışık yağmurlu

ERZURUM °C, 0°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

MALATYA °C, 6°C
Çok bulutlu, hafif karla karışık yağmur ve yağmurlu

VAN °C, 3°C
Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu, kuzeydoğu kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 6°C
Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu

GAZİANTEP °C, 9°C
Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde aralıklı yağmurlu

SİİRT °C, 4°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu

ŞANLIURFA °C, 11°C
Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde aralıklı yağmurlu

 

Yarın Edirne'de okullar tatil mi? 5 Şubat kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Edirne 2020 Yağış tatil Kar tatili Okul kar yağışı kar yağacak mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.