Yarın borsa tatil mi? 30 Ekim Borsa İstanbul açılıyor mu?

Yarın borsa tatil mi? 29 Ekim Perşembe gününde kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil olması nedeniyle vatandaşlar Borsa İstanbul’un açık olup olmadığını merak ediyor. Peki, Borsa İstanbul 30 Ekim’de açık olacak mı? İşte detaylar…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 1,5 günlük resmi tatil öncesinde 30 Ekim Cuma gününde Borsa İstanbul’un açık olup olmayacağı ve işlem görüp görmeyeceği merak konusu oldu. Vatandaşlar konu dair detayları merak ederken Borsa İstanbul’un 30 Ekim'de tatil olup olmayacağı ve saat kaçta kapanacağı şimdiden araştırılmakta.

30 EKİM BORSA İSTANBUL AÇIK MI?

Borsa İstanbul'da, Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle bugün 28 Ekim Çarşamba gününde öğleden sonra işlem görmeyecek. Borsa İstanbul pay piyasası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bugün saat 12.40’a kadar açık olacak ve 1,5 günlük resmi tatile girecek. Kapanış seansı, emir toplama ve kapanış fiyatından işlemler ise saat 12.30 ila 12.40 arasında yapılacak.

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda ise (VİOP) bugün işlemler saat 09.30'da başlayacak ve seans, pay sözleşmelerinde saat 12.40, endeks ve diğer sözleşmelerde ise saat 12.45'te sonlanacak.

Borçlanma Araçları Piyasası'nda bugün hem aynı gün hem ileri valörlü işlemler saat 11.30'a kadar yapılacak. Ancak Borsa İstanbu, 30 Ekim Cuma gününde sabah saat 09.00'da işlemlerine devam edecek.

 

 

Yarın borsa tatil mi? 30 Ekim Borsa İstanbul açılıyor mu? ile ilgili etiketler Borsa İstanbul 28 Ekim borsa Bugün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.