Yarın Bitlis'te okullar tatil mi? 13 Şubat Bitlis'te kar tatili var mı?

Yarın Bitlis'te okullar tatil mi? Yurt genelinde devam eden kar yağışıyla beraber bugün eğitim ve öğretime ara verilen iller merak konusu olmaya devam ediyor. Yarın Bitlis'te okulların tatil edilip edilmeyeceği araştırılmayı sürdürülüyor. Peki, Yarın Bitlis'te okullar tatil mi? 13 Şubat Bitlis'te kar tatili var mı? Detaylar haberimizde...

Yarın Bitlis'te okullar tatil mi? Türkiye genelinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim öğretim olumsuz etkilendi. Salı günü birçok kentte okulların kar nedeniyle tatil olmasıyla beraber, öğrenci ve veliler Bitlis'te kar tatili var mı? sorusunu arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Yarın Bitlis'te okullar tatil mi? 13 Şubat Bitlis'te kar tatili var mı? Detaylar haberimizde..

yarın bitlis'te okullar tatil mi ile ilgili görsel sonucu

YARIN BİTLİS'TE OKULLAR TATİL Mİ?

Bitlis'te, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullar, yarın ve cuma günü tatil edildi.

Bitlis'te etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle kent merkez ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullar, yarın ve Cuma günü tatil edildi. Kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelin de izinli sayılacağı belirtildi. Bitlis Valiliği, kar yağışı nedeniyle ağır vasıta araçların geçişine kontrollü olarak izin verildiği, zincirsiz araçların ise trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceği belirtildi.

Bitlis il merkezi ve Tatvan ilçesinde dün okullar tatil edildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartlarından dolayı 12 Şubat Çarşamba günü Bitlis merkez ve merkeze bağlı tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Adilcevaz Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede köy yollarında aşırı buzlanma riskinden dolayı tüm taşımalı ve köy okullarında 12 Şubat Çarşamba okulların tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, ilçe merkezindeki okullarda taşımalı eğitim gören öğrenciler hariç eğitim ve öğretime devam edileceği vurgulandı.

Ahlat Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

Ayrıca, kamuda çalışan engelli ve hamile kadınların da idari izinli sayılacağı vurgulandı.

Kentte yoğun kar nedeniyle il ve Tatvan ilçe merkezi ile bağlı tüm köylerdeki okullarda dün eğitime ara verilmişti.

 

Yarın Bitlis'te okullar tatil mi? 13 Şubat Bitlis'te kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Bitlis Son dakika Kar tatili kar ne zaman yağacak? Okul 2020 kar tatili var mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.