Yarın Arefe günü Akbank açık mı, çalışıyor mu? 19 Temmuz Akbank saat kaça kadar açık?

Yarın 19 Temmuz Akbank açık mı sorusu vatandaşların gündeminde. Kurban Bayramı öncesi Arefe gününde Akbank çalışıyor mu sorusuna yanıt arayanlar ve EFT işlemlerini bekleyenler Akbank çalışma saatleri hakkında bilgi toplamakta. Peki, 19 Temmuz'da Akbank saat kaça kadar açık olacak?

Kurban Bayramında 9 günlük tatil ile beraber yarın Arefe günü olan 19 Temmuz tarihinde Akbank müşterileri bankaların çalışıp çalışmadığını ve açık olup olmadığını bununla da birlikte çalışma saatlerini inceleme altına aldı.

Bu konu hakkında Akbank müşterileri internet üzerinden detaylı araştırmalar yapıyor.

Yarın 19 Temmuz Akbank Açık Mı, Çalışıyor Mu?

Akbank, yarın 19 Temmuz Pazartesi Arefe gününde 09.00 ila 12.30 saatleri arasında banka müşterilerine hizmet verecek ve EFT işlemleri gerçekleştirilebilecek.

Akbank normal mesaisine ise Kurban Bayramı sonrasında 26 Temmuz 2021 Pazartesi gününden itibaren kaldığı yerden devam edecek.

19 Temmuz 2021 Akbank çalışma saatleri: 09.00 – 12.30

Yarın Arefe günü Akbank açık mı, çalışıyor mu? 19 Temmuz Akbank saat kaça kadar açık? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı 19 Temmuz Akbank arefe günü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.