Yarın 9 Eylül tatil mi? İzmir'in kurtuluşu Cuma resmi tatil mi?

İzmir'in kurtuluşu olan 9 Eylül tatil mi sorusuna öğrenciler ve çalışanlar cevap aramakta. 2022 yılında Cuma gününe denk gelen İzmir'in kurtuluşunda kamu kurum ve kuruluşunda çalışanlar merakla bu sorunun cevabını aramakta.

İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül tatil mi sorusuna öğrenciler ve çalışanlar cevap aramakta. 2022 yılında Cuma gününe denk gelen İzmir’in kurtuluşunda kamu kurum ve kuruluşunda çalışanlar merakla bu sorunun cevabını aramakta.

9 Eylül İzmir’in kurtuluşu tatil mi sorusuna cevap aranıyor. 26 Ağustos tarihinde başlayan Büyük Taarruz harekâtı sonucu Türk ordusunun Yunan işgali altındaki İzmir'e 9 Eylül 1922'de girmesi ile sonlanmıştır.

Mudanya Ateşkes Antlaşması ve sonrasında Lozan Barış Antlaşması'na uzanan süreci başlatması dolayısıyla Millî Mücadele'nin sona ererek Türk milletinin kurtuluşu ve bağımsızlığını elde edişinin simgesi olmuş İzmir’in kurtuluşu oldukça önemli tarihi bir olaydır.

Yarın 9 Eylül Tatil Mi?

İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül tatil değildir. 2022 yılı için resmi tatil günleri açıklanmıştır. 9 Eylül Cuma günü okullar ile kamu kurum ve kuruluşları tatil değildir.

2022 yılında tek resmi tatil 29 Ekim kalmıştır. 29 Ekim, 2022 yılında Cumartesi gününe denk gelmektedir.

Yarın 9 Eylül tatil mi? İzmir'in kurtuluşu Cuma resmi tatil mi? ile ilgili etiketler 9 Eylül tatil İzmir'in kurtuluşu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.