Yarın 7 Şubat okullar tatil mi? Yarıyıl tatili 1 hafta uzatıldı mı?

7 Şubat Pazartesi okullar tatil mi sorusu gündeme gelirken öğrenciler ve veliler son dakika açıklamalarını beklemeye başladı. Isparta’da yoğun kar yağışı nedeniyle okulların 5 gün tatil ilan edilmesi yarın okullar tatil mi sorusuna cevap aranmasına neden oldu. Peki, okullarda tatil 1 hafta uzatıldı mı?

2021-2022 eğitim öğretim yılında 2. dönem için geri sayıma geçildi. Milyonlarca öğrenci ile öğretmen yarıyıl tatilinin ne zaman sona ereceği konusunda Milli Eğitim Bakanlığı’nın son dakika açıklamalarını yakından takip etmeye başladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer son açıklamasında, "7 Şubat'ta, 81 ilde tüm sınıf seviyelerinde yüz yüze eğitime devam edeceğiz. Omicron ve vaka sayılarından dolayı yüz yüze eğitime ara vermeyeceğiz." demişti.

Yarın 7 Şubat okullar tatil mi? Yarıyıl tatili 1 hafta uzatıldı mı?

Yarın 7 Şubat okullar tatil mi?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer daha öncesinde yaptığı açıklamasında, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü okulların açılacağını söylemişti. Sadece Isparta’da yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda tatil 1 hafta daha uzatıldı.

Okullar 5 gün tatil mi?

Isparta'da ilk ve orta dereceli okullar, önümüzdeki hafta tatil edildi.

2. dönem ara tatili 11-15 Nisan arasında olacak.

Yarın 7 Şubat okullar tatil mi? Yarıyıl tatili 1 hafta uzatıldı mı? ile ilgili etiketler tatil yarıyıl tatili Sömestr okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.